Uthyres

ÖVERNATTNINGSRUM I ENSKEDE - STOCKHOLM UTHYRES
Övernattningsrum om 10 kvadratmeter uthyres i Enskede mellan Tallkrogens och Svedmyras t-banestation. Tillgång till bad och kök. Wifi. Garderob. Bokhylla, skrivbord och fåtölj. Ny 105 cm bred säng. Städning och byta av sängkläder ingår. Se bild på annons på Blocket. Kontakt till: [email protected] 

SOMMARVECKOR I LOFSDALEN
Stugan R 18, som många av våra medlemmar känner väl till är nyrenoverad vilket bland annat innebär ny diskmaskin, kylskåp, TV, dessutom är alla golv nyslipade och bastun har nya lavar. Stugan är kompletterad med video, 3 st CD, DVD. Det finns gott om filmer både för vuxna och barn. Stugan uthyres veckovis mot en hyra som är ca 35-40 % lägre än om man gått igenom stugförmedlingen, kostanden blir endast 3500-4000 kr för en vecka. Det finns 7 bäddar fördelade på 3 rum och det öppna spisen står kvar. Verandan vetter mot sydväst för att möjliggöra afterski i vårsolen. Det finns i år möjlighet att hyra stugan under sommaren för 1500 kr veckan. Välkomna att ta kontakt med H-G Olsson 070-5583210 alternativt via e-post: [email protected]

FRÄSCH LÄGENHET PÅ GRAN CANARIA UTHYRES VECKOVIS !
Medlemmen i SOSS Björn Ohlson önskar hyra ut sin lägenhet på Gran Canaria. Lägenheten består av ett sovrum, vardagsrum med soffa/säng, kök, badrum och terass.Lägenheten ingår i anläggningen Palm Oasis och har ett lugnt läge bland kullarna ovanför Maspalomas. Hyreskostnad per vecka 4.500 :- Sängutrustning, städning och tvätt ingår i hyran. Intresserad kontakta Björn på e-post: [email protected]

HUS I SPANIEN!
Vår medlem Jochum Ressel har sedan några år tillbaka ett trevligt hus i Spanien vid Alicantekusten. Området heter Gran Alacant och ligger högt över Alicante bukten. Från många av husen /radhusen/lägenheterna har man en vidunderlig utsikt.
Sängutrustning och städning ingår i hyran.

Närmare information bilder m.m. finner Du på www.eurocasa.se objekt Nr 16

Lägenhet i Wien uthyres
Varför inte ta några dagar i i en av de bästa städerna i Europa. Vi har en takvåning som ligger i 16.e "bezirket" och heter Ottakring. Att ta sig till slottet Schönbrûnn, Operan och Hofberg tar ca 20 min. Lägenheten har en oändlig utsikt över Wien och är en helt ny fastighet i ett "gammalt" område.

Lägenheten är på 67 kvm och fullt utrustad för 6 personer, kostnad 60euro/natt upp till 4 personer därefter 10 euro/person och natt.

Kontakta Sven-Åke Wickström på [email protected] för ytterligare information och bilder.

Mysigt annex uthyres på Österlen 
Centralt beläget för Österlens alla sevärdheter och endast 300 m från Sveriges bästa sandstrand ligger detta annex. Annexet består av ett sovrum med fyra bäddar på ovanvåningen och på nedervåningen finns där ett kombinerat kök/ vardagsrum samt dusch, toalett och bastu.

Köket är alldeles nytt och fullutrustat med kyl/frysfack, diskmaskin, spis och micro. Vardagsrummet har en bäddsoffa där två kan sova, TV o Playstation.  Annexet uthyres veckovis för 3500:- Lågsäsong och 4500:- Högsäsong. Bäddlinne och städning ingår ej. 

För mer information och bilder v.v. kontakta Magnus Rieger på [email protected] alt. 016-541 43 35